Nová milenka

Není to úplně tak aktuální zpráva, ale určitě je to něco o co jsem se chtěl dříve či později podělit. Podnikání je jedna věc, zábava věc druhá. Moje celoživotní výhoda a tak trošku i nevýhoda je to, že chci zkoušet naprosto všechno. Chci umět v základu od každého trošku. Dává mi to asi nějaký pocit uspokojení.

Tento krásný kousek jsem si pořídil. Je to od výrobce STENTOR, výběr jsem udělal díky recenzi na YT.

Objednával jsem z německého e-shopu, bohužel v ČR jsem ji nesehnal.

OK, teď jsem psal trošku tajuplně :-). Nejedná se o opravdovou milenku, to by mi Lenka určitě neschválila :-). Pořídil jsem si na Vánoce sám sobě malý dárek. Koupil jsem si violu, na kterou jsem se vždycky chtěl naučit hrát. Tím se mi zařadila do mého "hudebního parku", protože aktuálně mám doma ještě klávesy a kytaru.

Nejsem žádný hudebník a nikdy jsem ani žádným být nechtěl. Jen mi hudba pomáhá zaměřit mé myšlenky a na chvíli zapomenout na práci. Bohužel pouhý poslech mi nestačí, musím být tvůrcem či součástí hudby. Ač svou práci mám rád, někdy to chce opravdu vypnout. Mám samozřejmě i další způsoby jak "vypnout", jen jsem po těch letech zjistil, že jeden nebo dva způsoby nikdy nestačí. Dřív nebo později pak získáte imunitu vůči daným činnostem a ke své škodě přijdete o to co máte rádi. Teda v mém případě to tak funguje.

Violu mám doma už 3. měsíc, trénuju hodně nárazově. Ale lepší se to. Tak jak jsem byl zmatený u kytary, jsem teď u violy. Viola jsou v podstatě housle. Jediný rozdíl je ve způsobu lazení a not.

No třeba někdy postnu něco na Youtube. Nějaký COVER :-).

Mějte se krásně a zkoušejte v životě nové věci. Nečekejte až budete mít příležitost. Příležitost si sami vytvořte.

Zpět